Zailarn....4~eva

Zailarn....4~eva

Saturday, 26 March 2011

hope you're happy

Saat yg gua xsabar2 sgt!!!

- punya la gua xcited nk tgk kek yg gua tempah 2 kn.. siap inbox kat FB abg naz " kalau dah siap send pict kat inbox tau"

- tp abg naz xbls..(keje mungkin)
- gua xpuas hati lg nih.. hak2.. xcited la katakan... gua Inbox kat k.ros lak..
- pehtu kak ros kata.. tgh baked.. perh.. xsabar den nk tgk.. mesti cntik.. hik2..

- Petang, mesej masuk kat HP gua.. tgk, abg naz mesej.. "gambar kek dah send kat FB" wah.. trus aku buka FB.. nk tgk.. wahaha.. seperti yg gua angan2kan.. perh.. mmg cantik... lu org nk tgk?? meh gua tunjuk kasi lu org tgk yer???

pandai betul k.ros design kek nih :D
- Hihi.. lepas 2 dalam kul 9.16minit(jam HP aku le) HP aku bunyik lagi..
- Abg Naz call.. huahuahua.. abg naz cakap.. kek dah selamat smpai...
- Aku pun call la My Bff nih Cik Ekah.. :D
tapiiii..... yg aku rasa.. malas nk cakap lelama dgn ekah kan.. hurm...

(aku xsuka betul dengar dia batuk2!!!)
- So xnk berlama2 d talian.. dan biar lah Cik Ekah menikmati kek tersebut... aku pun matikan talian... hik2..
- aku cuma nk buat org yg selalu buat aku gembira 2 gembira.. itu je.. errr (sedih lak..)

err.. tp kn.. nih sebenarnya.. 1st time aku order kek macam nih.. haha.. sebelum nih xpenah aku buat pun.. keh2.. nk mkn kek.. g je kedai kek.. beli... hak3~~
Happy Birthday Ngah, yg ke 42.. errrr
~~ salam ~~

Friday, 25 March 2011

The Lima Separuh Masa Lirik

Happy Birthday!!!

Assaaalamuuuaaalaikkkkummmmmm :D

muahahahhaha.. Today my Bff besedey.. hak2.. doii aku nk menaip pn nk tergelak.. sbb idea merapu tetiba datang tgh2 malam nih.. lom kul 1 nih.. so lom pagi lg.. hak2.. tp kang bila dah siap mngarang.. mesti dah kul 1.. sbb skrg dok naip pun dah kul 12.57.. hak3..

* hari nih besdey My Bff!!! Happy bufdey 2 yu Ngah a.k.a Cik Ekah... 
* Selamat hari tua untuk anda.. errr.. 42 beb!! tua dah lu... wahhhahha << statement nih comfirm aku kena marah.. hak2.. sbb Cik Ekah nih sungguh xsuka bergelar "tua"

* 25 march <<--- Tarikh yg xpenah aku lupa... :) (sejak aku kenal Ms. Ekah nih ler..Sebelum aku kenal dia aku xpenah amik tahu pun tarikh2 lahir org melainkn ahli2 keluarga aku.. hak2)
* Tahunnya... (sebenarnya sama tua ja dgn aku.. lahir pada tahun yang sama... bulan je beza.. )

* Tp oleh kerana bulan Cik Ekah lahir adalah March!! 
   dan bulan aku d Lahirkan adalah December... maka..... dgn itu.... istiharkan... AKU LEBIH MUDA 9BULAN!!! err.. 9 bulan??? uih.. bru hari nih aku kira.. maknanya.. mak lahirkan ekah mama aku br nk start pregnant kat aku lah nih?? err.. (boleh ke macam 2??) wahahahhaha

* Walauapapun Cik Ekah... gua lg muda dr lu tau?? xleh ubah... hak2.. 
* Hari nih genap lu 24 Tahun... gua masih 23tahun 3bulan 8hari... muahahaha...

p/s : lu tunggu ja hadiah tau.. gua dah order kasi lu.. nnt kawan gua g antar terusssss kat lu.. keh2..

HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY BFF :)
ngah, aku doakan moga Allah lindungi dan berkati ko dan hubungan kita Dunia dan AkhiratNya...

Semoga Allah panjangkn umur Sahabat baikku ini, permudahkan segala urusannya, murahkan rezki buatnya,tenang dan lapangkan hati dan pemikirannya, bahagiakan dia di Dunia dan AkhiratNya, 
sihatkan tubuh badannya, Ameen.....


hohoho.. ce tgk muka dia?? lembut je kn?? nih wat gua suka.. tenang :)
err tp gua xsongsang tau.. gua masih pecinta LELAKI... muahahhah... love you ngah.. err.. zassss

Monday, 14 March 2011

Gembira sgt!!

huhu... Assalamualaikum... :D

1stly, nk ucap ribuan terimas utk my BFF.. sbb kasi gua mambang ijo... comel.. gua sayang gile mambang nih... sbb Bff gua kasi.. thanks you so much ngah... love you lah... besday gua yg ke 23, Bff gua kasi keychain..levi's lg.. :D nih dapat lg hadiah... berbesar hati gua bersahabat dgn lu ngah...

mesti org tertanya2 kn ngah.. apa la mambang ijo nih... tp sebelum tu.. gua nk tjuk dl mambang kunim ko nih...





untuk pengetahuan semua org... di sebabkan mambang kunim ni lah... aku teruja,.. n nak jg mambang.. 
lepas 2 tetiba 1 hr 2 Bff gua tya.. lu nk kaler apa? hoh??ofcoz hijo!! hihi.. hijo kunim baru kedah kn.. err haha.. comel x? ofcoz comel.. cam tuan yg membela dia.. hik3..

lepas 2 Bff gua nih tag kat FB gambor mambang2 yg dah siap... 


kunim 2 ketua Ekah ckp, oren 2 beso kn?montel jerp,hik3.. purple paling comei..sbb kecik.. merah 2 poi nye kn?? err.. hijo 2.. aku le..
Bila gua tgk je gambar nih.. perh.. langsung teruja lah gua nk bnda ni ada d tgn gua... nakkkkkk!!!!!!!.. hihi.. 

dan tiba saatnya.. jeng je jeng... pada 13 march 2011 sampailah benda nih kat rumah gua... ngahhhhhhh!!!!! tenkiu so mac.......... lebiu byk2!!!!.. syok xterhingga la aku... kalau xcaya.. tanya dax.. dia nampak betapa gembiranya aku pada hari nih.. :D

oke!! skrg waktunya aku tunjuk mambang ijo aku nih... 
dalam usaha memanjat laptop :)
tgk dia.. comel.. dah xtahu bape kali aku cium2 moja nih.. :D
ups... tgu2.. ada lg...
Akhirnya penat sehe nk naik laptop..dapat pn dok kat atas.. hik3
kini dia megah bersama ku..... :D
ZAILARN
Betapa seronoknya la hai... sampai habis kat sume org aku tunjuk benda nih.. :D sambil peluk abah aku.. aku tjuk... 

aku   : abah!! tgk nih... cantik x?
abah : emh.. kait ka ni?
aku   : yerp, kait nih bah... lawa dak???
abah : lawa aih.. angah kait ka?
aku   : abah nih perli lak.. mana angah reti!!
abah : blajaq la..
aku   : xmau~~ hahaha.. ekah bg la abah...
abah : pandai dia buat
aku   : bukan dia~~ keh3

habis mama abah aku peluk.. sbb nk seperise tjuk benda nih.. :D

thanks skli lg ngah...